Dé dakdekker van Vlaardingen

Dé dakdekker in Vlaardingen

Dakdekker in Vlaardingen

Dakdekker in Vlaardingen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Vlaardingen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Dak-Brouwer! Wij zijn gevestigd in de buurt van Vlaardingen en werken door heel Nederland aan verschillende klussen. Ons professionele team vol ervaren dakdekkers staat graag voor u klaar en voorzien u van het beste advies. Bij ons staat de klant altijd voorop, dit resulteert erin dat we klantgericht te werk gaan en ervoor zorgen dat al uw wensen vakkundig worden doorgevoerd op uw dak. Op deze pagina komt u meer te weten over de mogelijkheden die er zijn bij Dak-Brouwer.

Wij pakken elke klus met beide handen aan

Wij pakken elke klus met beide handen aan

Dak-Brouwer kent vele specialismen, al is onze hoofdzaak natuurlijk dakdekken. Door onze expertise en ervaring zijn wij in staat elke klus vakgericht te voltooien. Van het repareren van uw goot tot het vervangen van dakpannen, voor Dak-Brouwer is niets te gek! Elke klus die te maken heeft met een dak zien wij als een uitdaging en pakken wij met beide handen aan. Als dakdekker vinden wij het belangrijk dat we kwaliteitsdaken afleveren en blijven openstaan voor innovaties in ons vakgebied.

Heeft u twijfels of uw renovatie of nieuwbouwproject binnen ons taken pakket valt? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan bespreken wij met u de mogelijkheden.

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Bij ons weet u waar u aan toe bent

Bij Dak-Brouwer gaan wij altijd klantgericht te werk en combineren we dit met een gestructureerde werkwijze. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en daarom doen wij er alles aan om een helder beeld van te voren te schetsen over de werkzaamheden. Wij nemen daarom graag de tijd om al uw wensen te bespreken en maken we duidelijke afspraken met u. Hiernaast voorzien wij u tijdens het gehele project van een persoonlijke en deskundige service, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen! Zo weet u van te voren wat u van ons kan verwachten en zult u niet voor verrassingen komen te staan.

Gratis dakinspectie

Gratis dakinspectie

Wij vinden dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Daarom kunt u bij Dak-Brouwer een gratis dakinspectie laten doen als u twijfelt over de conditie van uw dak. Wij bekijken het dak dan nauwkeurig en geven we u een deskundig advies op maat. Indien gewenst kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Deze bespreken wij uiteraard graag met u, zodat u weet waar u aan toe bent.

Langdurig resultaat

Langdurig resultaat

Sinds 1992 verzorgen wij al uw dakdiensten. Na onze jarenlange ervaring in het vak hebben wij besloten om dit zelf te gaan doen, in de buurt van Vlaardingen. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, we willen graag iets afleveren waar we trots op zijn en waar uw dak jarenlang mee verder kan. Een langdurig resultaat is voor zowel u als voor ons erg belangrijk. Het laatste wat u wilt is natuurlijk dat wij een jaar later voor dezelfde klus terug moeten komen. Met goed dakonderhoud verlengt u de levensduur van het dakoppervlak. Daarom werken wij altijd uiterst nauwkeurig en werken er enkel professionele mensen op uw dak. Wij werken alleen met gecertificeerde producten.

Succesvolle projecten

Succesvolle projecten

Bent u benieuwd geworden naar de projecten die wij in het verleden succesvol hebben afgerond? Op deze website vindt u voorbeelden van diverse projecten die wij hebben uitgevoerd. Uiteraard staan hier ook foto’s bij, zodat u ons werk beter kunt beoordelen.

Heeft u een probleem met uw dak en heeft u interesse in één van onze diensten? Wij helpen u graag! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de website, e-mail of via de telefoon. Wij staan u graag te woord en kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw dak!

Waar wij werken

Waar wij werken

Naast dakdekker Vlaardingen bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen als dakdekker Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel en Dordrecht actief. Twijfel daarom niet en neem gerust contact met ons op. De kans is groot dat we ook u gewoon bedienen.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het kost om uw dak te laten repareren? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Vaak schatten onze klanten de prijzen te hoog in. Dit komt doordat er veel werkzaamheden worden verricht aan het dak. Hierdoor krijgen veel klanten de neiging om te denken dat een reparatie aan het dak erg veel kost. Vaak valt dit erg mee. Wilt u precies weten hoeveel een reparatie aan uw dak kost bij deze dakdekker uit Vlaardingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.Vraag een gratis offerte aan:

Bel mij terug!

Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.