Dé dakdekker van Capelle aan den IJssel

Dé dakdekker in Capelle aan den IJssel

Dakdekker in Capelle aan den IJssel

Dakdekker in Capelle an den IJssel

Woont u in Capelle aan den IJssel en heeft u last van een daklekkage? Dan wilt u natuurlijk dat deze lekkage zo snel mogelijk opgelost wordt. Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met onze dakdekkers in Capelle aan den IJssel om snel van uw dak lekkage af te komen. Voor overige vragen over dak werkzaamheden zoals dakreparaties, dakrenovaties en dakonderhoud kunt u ook bij Dak Brouwer terecht.

Daklekkage in Capelle aan den IJssel

Daklekkage in Capelle aan den IJssel

Bij daklekkage lekt vocht door uw dak heen. Uw dak is niet volledig waterdicht en dit brengt schade in de rest van het huis. Een daklekkage is vaak erg stressvol en dient zo snel mogelijk opgelost te worden. Onze dakdekkers kunnen dit gelukkig makkelijk en snel verhelpen.

De gevolgen van een daklekkage

De gevolgen van een daklekkage

Als u opmerkt dat u een dak lekkage heeft, is het belangrijk dat u snel handelt. Als u niet snel met oplossingen komt krijgt u te maken met een hoop andere problemen. Denk hierbij aan problemen zoals:

Onherstelbare schade

Onherstelbare schade

Soms komt u er te laat achter dat u te maken heeft met dak lekkage. Het grote risico dat u loopt is dat er onherstelbare schade is aan uw dak. In dit geval kan een van onze ervaren dakdekkers een dakrenovatie laten uitvoeren. We renoveren het dak en leggen nieuwe dakpannen. Dit kost meer dan een dakreparatie, maar u bent direct verzekerd voor een veilig dak voor de komende jaren.

Schade aan de gezondheid

Schade aan de gezondheid

Wanneer een daklekkage ontstaat trekt er vocht in de muren van het huis. Vaak zien we dit terug in slaap- en/of badkamers. Het gevaar is dat er schimmels en bacteriën vrijkomen door de dak lekkage en u dit inademt. Schimmels en bacteriën zijn enorm schadelijk voor de gezondheid en kunnen voor ernstige problemen zorgen op de lange termijn.

Waardevermindering van uw pand

Waardevermindering van uw pand

Een huis met lekkage betekent meer kosten, meer schade en daardoor is uw huis minder waard. Zorg er daarom voor direct actie te ondernemen wanneer u iets vreemds opmerkt. Het is ook enorm belangrijk om uw dak minimaal twee keer per jaar te laten nakijken. Met de juiste dakonderhoud bent u bijna nooit te laat met problemen zoals een dak lekkage.

Schade aan uw interieur

Schade aan uw interieur

Het vocht trekt in de muren en gaat verder naar de grond. Dit zorgt op lange termijn voor schade aan uw interieur. Dit betekent dat de kosten onnodig nog meer oplopen. Weet u niet zeker of u te maken heeft met een daklekkage? Neem dan contact met op met één van onze dakdekkers en vraag een gratis dakinspectie aan.

Schimmels

Schimmels

Zoals eerder benoemd zult u al gauw schimmels voorbij zien komen op de vochtige plekken waar de lekkage zit. In sommige gevallen zien we dit ook terug in de douche waar het al vochtig is. Heeft u schimmels gevonden? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak en zorg ervoor de hele ruimte grondig schoon te maken.

Kortsluiting in huis

Kortsluiting in huis

Vocht en elektriciteit gaan niet goed met elkaar. Wanneer er een daklekkage ontstaat is de kans dat er vocht terechtkomt in bijvoorbeeld de meterkast. Dit is niet alleen gevaarlijk voor het huis, maar ook voor de inwonenden.

Dak lekkage in Capelle aan den IJssel

Dak lekkage in Capelle aan den IJssel

Een dak lekkage heeft vervelende gevolgen. Daarom is het zaak dat het lek zo snel mogelijk wordt opgespoord. Het is gebruikelijk dat een persoon pas gaat zoeken naar een lek in een veel te laat stadium, wanneer het kwaad dan helaas al geschied is.

Desalniettemin is het mogelijk om zelf enkele controles uit te voeren om te achterhalen waar het lek zich bevindt. Voor uw eigen veiligheid is het altijd verstandig om bij een dakinspectie een dakdekker Capelle aan den IJssel in te schakelen. Wilt u tóch de lekkage zelf opsporen? Dat kan wanneer u de volgende stappen doorloopt!

1. Gebruik een wc-papiertje om langs de leiding in huis te gaan. Het kan voorkomen dat er een lekkage binnen in het huis is. Wanneer het papiertje nat wordt weet je dat op dát plekje van de leiding een lek is.
2. Wanneer u geen lekkages binnen het huis kunt vinden, pakt u een ladder en gaat u het dak op.

Let op: Houd rekening met valgevaar!

3. Neem een kijkje naar de afvoeren van uw dak. Controleer of u hier gebreken ziet, zoals barsten of andere beschadigingen.
4. Lekkages vinden vaak plaats bij de koepel van het dak. Heeft u een koepel op uw dak? Controleer deze dan even of deze beschadigd zijn.
5. Staat er een lichtstraat op uw dak? Dan is er een grote kans dat dit de oorzaak is van uw lek. Ziet u hier gebreken of kapotte onderdelen?
6. Heeft u een schoorsteen op uw dak? Bekijk deze dan even en controleer of deze ergens beschadigd is.
7. Is uw gevel aangesloten bij de buren? Controleer dan of de aansluiting geen gebreken vertoont.
8. Werp een blik op uw dakbedekking. Ziet u hier scheuren of andere gebreken?

Daklekkage in Capelle aan den IJssel oplossen

Daklekkage in Capelle aan den IJssel oplossen

Door op tijd te reageren op het probleem voorkomt u hoge kosten en veel schade. Het is niet moeilijk om daklekkage op te lossen. Hieronder delen we kort het stappenplan van onze dakdekkers:

Vul het onderstaand formulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Weet u niet zeker wat er aan de hand is of heeft u een spoedreparatie nodig? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Dak Brouwer!
Met een gratis dakinspectie kunnen we het dak controleren op dak lekkages en andere problemen. We controleren vooraf altijd het dak en we zoeken naar de oorzaak van de lekkage.

Nadat onze dakdekkers weten wat er aan de hand is en hoe veel dit gaat kosten, sturen we een offerte op. Hierin kunt u alle kosten en werkzaamheden terugvinden.
Na akkoord op de offerte gaan we voor u aan de slag!

Waarom je altijd een dakdekker moet inschakelen

Waarom je altijd een dakdekker moet inschakelen

Het maakt in principe niet uit of u het lek wel of niet heeft kunnen opsporen. Het is altijd aan te raden om een dakdekker Capelle aan den IJssel in te schakelen. Een lekkage kan namelijk zorgen voor permanente schade wanneer u niet zorgvuldig met het lek omgaat.

Het is cruciaal dat dit wordt gedaan door iemand die over de vereiste kennis hierover beschikt. Wanneer u zelf aan de slag gaat is er een reële kans dat het probleem onbedoeld groter wordt gemaakt. Hier wordt natuurlijk niemand vrolijk van.

Schakel daarom een dakdekker Capelle aan den IJssel in en laat uw dak voordelig repareren. Heeft u een spoedreparatie nodig? Wacht dan niet en laat dan uw gegevens achter! Wij bellen u in enkele momenten terug!

Waar wij werken

Waar wij werken

Naast dakdekker Capelle aan den IJssel bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen als dakdekker in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Dordrecht en Vlaardingen actief. Twijfel daarom niet en neem gerust contact met ons op. De kans is groot dat we ook u gewoon bedienen.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het kost om uw dak te laten repareren? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Vaak schatten onze klanten de prijzen te hoog in. Dit komt doordat er veel werkzaamheden worden verricht aan het dak. Hierdoor krijgen veel klanten de neiging om te denken dat een reparatie aan het dak erg veel kost. Vaak valt dit erg mee. Wilt u precies weten hoeveel een reparatie aan uw dak kost bij deze dakdekker uit Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.Vraag een gratis offerte aan:

Bel mij terug!

Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.