Projecten

Sinds onze oprichting in 1992, als professionele dakdekkers, leveren wij consequent werk van de hoogste kwaliteit om klanttevredenheid te garanderen. Na jarenlange ervaring in de branche hebben wij een reputatie opgebouwd waar wij trots op zijn. Wij verzekeren deze kwaliteit door in regelmaat uitstekend werk te leveren. Ons aanbod omvat een breed scala aan dakdiensten voor platte daken, schoorstenen, dakkapellen en pannendaken. 

Terugbelverzoek

 

Wilt u uw droom verwezenlijken? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Platte daken

Schoorsteen

Dakkapel

Pannendak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Daarom begint elk project voor ons met een persoonlijk gesprek, waarin we alle opties doorlopen en streven naar een offerte die uw budget respecteert. Geïnteresseerd in een samenwerking met Dakdekkersbedrijf J. Brouwer? Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis offerte. U zult verrast zijn door de prijs die we kunnen bieden.

  Wat vinden onze klanten?

  Yvonne Meijer
  Yvonne Meijer
  2024-06-03
  Top bedrijf, goed personeel, leuke mannen, vandaag hard gewerkt aan me nieuwe dak.
  harry van dooren
  harry van dooren
  2024-05-30
  Ik ben waanzinnig tevreden. Ik had jaren problemen met mijn dak. Diverse malen een willekeurige dakdekker laten komem waarbij ik dure rekeningen kreeg zonder dat achteraf het probleem verholpen was. Nu Dakdekker J. Brouwer ingeschakeld en het complete dak laten vervangen. Dit werd vakkundig gedaan en ik werd bij alles betrokken en kreeg duidelijke uitleg. Ook bij het eerste contact werd moeite gedaan om zo vlug mogelijk lanhs te komen voor een noodoplossing. Dit had ik eerder moeten doen en ik bel nooit meer een willekeurig dakdekkersbedriif, enkel nog J. Brouwer.
  Klaas Bakker
  Klaas Bakker
  2024-05-29
  Afgelopen april samen met onze buren het dak van onze twee-onder-een kap woning in Voorburg uit de jaren 30 laten vervangen (pannendak). Best een grote klus. Uitstekende ervaring, zowel met Johan (duidelijke offerte, goede prijs, juiste uitleg), als de uitvoerders. Precies zoals gepland begonnen, en in drie weken was de klus (geheel volgens planning) geklaard. Niets dan lof voor de duidelijke communicatie en het uitstekende resultaat.
  richard kroon
  richard kroon
  2024-05-24
  Arthur Pennings
  Arthur Pennings
  2024-05-19
  Sabrina Varenhorst
  Sabrina Varenhorst
  2024-05-15
  Ze kwamen snel langs om mijn dak te inspecteren en wisten meteen wat er mis was. De dakdekker was deskundig en legde alles duidelijk uit. De heer Brouwer heeft het probleem snel en efficiënt opgelost. Ik ben zeer tevreden met de service van Dak-Brouwer. Ze waren professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker.
  Mischa Keppel
  Mischa Keppel
  2024-04-16
  Johan is betrouwbaar, deskundig en kwam ons snel te hulp, dank!
  L.R. van Vlaanderen
  L.R. van Vlaanderen
  2024-04-08
  Johan denkt goed mee in de uit te voeren werkzaamheden. voert de afgesproken zaken professioneel en met een glimlach uit. Zeer fijne samenwerking en wat ons betreft ons vaste adres indien er dakwerkzaamheden nodig zijn.
  Antoine Lubis
  Antoine Lubis
  2024-03-15
  Na aankoop van ons huis in 2023 bleken er diverse lekkages aan het platte dak te zijn. De beluchtingen zijn toen vervangen en de bitumen zijn vakkundig ingebrand/geplaatst tegen een goede prijs. Vorige week had ik een nieuwe lekkage op een andere plek op het dak geconstateerd. Deze is gisteren zonder enige kosten gerepareerd =D. Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht. Het personeel is ook erg vriendelijk. Goede afspraken en geen verrassingen.