Bij Dakdekkersbedrijf J. Brouwer begrijpen we hoe belangrijk uw dak is voor uw woning. Heeft u vragen over dakreparatie, onderhoud nodig, of denkt u aan nieuwe dakbedekking? Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met hoogwaardige, duurzame oplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis dakinspectie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  Onze vestigingen

  U kunt ons bereiken via diverse methoden: 

  • Vraag een gratis offerte aan 
  • Neem telefonisch contact op 
  • Stuur een e-mail 
  • Laat ons u terugbellen 

   

  Alphen aan den Rijn

  (0172) 754 758

  Den Haag

  (070) 260 0062

  Dordrecht

  (078) 618 8181

  Gouda

  (0182) 796 797

  Leiden

  (071) 512 6828

  Rotterdam

  (010) 713 0055

  Vlaardingen

  (0183) 794 525

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Daarom begint elk project voor ons met een persoonlijk gesprek, waarin we alle opties doorlopen en streven naar een offerte die uw budget respecteert. Geïnteresseerd in een samenwerking met Dakdekkersbedrijf J. Brouwer? Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis offerte. U zult verrast zijn door de prijs die we kunnen bieden.

   Wat vinden onze klanten?

   Yvonne Meijer
   Yvonne Meijer
   2024-06-03
   Top bedrijf, goed personeel, leuke mannen, vandaag hard gewerkt aan me nieuwe dak.
   harry van dooren
   harry van dooren
   2024-05-30
   Ik ben waanzinnig tevreden. Ik had jaren problemen met mijn dak. Diverse malen een willekeurige dakdekker laten komem waarbij ik dure rekeningen kreeg zonder dat achteraf het probleem verholpen was. Nu Dakdekker J. Brouwer ingeschakeld en het complete dak laten vervangen. Dit werd vakkundig gedaan en ik werd bij alles betrokken en kreeg duidelijke uitleg. Ook bij het eerste contact werd moeite gedaan om zo vlug mogelijk lanhs te komen voor een noodoplossing. Dit had ik eerder moeten doen en ik bel nooit meer een willekeurig dakdekkersbedriif, enkel nog J. Brouwer.
   Klaas Bakker
   Klaas Bakker
   2024-05-29
   Afgelopen april samen met onze buren het dak van onze twee-onder-een kap woning in Voorburg uit de jaren 30 laten vervangen (pannendak). Best een grote klus. Uitstekende ervaring, zowel met Johan (duidelijke offerte, goede prijs, juiste uitleg), als de uitvoerders. Precies zoals gepland begonnen, en in drie weken was de klus (geheel volgens planning) geklaard. Niets dan lof voor de duidelijke communicatie en het uitstekende resultaat.
   richard kroon
   richard kroon
   2024-05-24
   Arthur Pennings
   Arthur Pennings
   2024-05-19
   Sabrina Varenhorst
   Sabrina Varenhorst
   2024-05-15
   Ze kwamen snel langs om mijn dak te inspecteren en wisten meteen wat er mis was. De dakdekker was deskundig en legde alles duidelijk uit. De heer Brouwer heeft het probleem snel en efficiënt opgelost. Ik ben zeer tevreden met de service van Dak-Brouwer. Ze waren professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker.
   Mischa Keppel
   Mischa Keppel
   2024-04-16
   Johan is betrouwbaar, deskundig en kwam ons snel te hulp, dank!
   L.R. van Vlaanderen
   L.R. van Vlaanderen
   2024-04-08
   Johan denkt goed mee in de uit te voeren werkzaamheden. voert de afgesproken zaken professioneel en met een glimlach uit. Zeer fijne samenwerking en wat ons betreft ons vaste adres indien er dakwerkzaamheden nodig zijn.
   Antoine Lubis
   Antoine Lubis
   2024-03-15
   Na aankoop van ons huis in 2023 bleken er diverse lekkages aan het platte dak te zijn. De beluchtingen zijn toen vervangen en de bitumen zijn vakkundig ingebrand/geplaatst tegen een goede prijs. Vorige week had ik een nieuwe lekkage op een andere plek op het dak geconstateerd. Deze is gisteren zonder enige kosten gerepareerd =D. Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht. Het personeel is ook erg vriendelijk. Goede afspraken en geen verrassingen.

   24/7 bereikbaar bij spoed

   Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.