Wie zijn wij

Begonnen met een klein bedrijf in 1992, na jarenlange ervaring in het vak sindsdien is een naam opgebouwd waar we trots op zijn, en die wij waarborgen door goed werk af te leveren. De klanttevredenheid staat bij ons dan ook voorop. Wij bieden u een volledig assortiment aan dakdiensten, inclusief advies en reparatie.

Alle dakwerken

Op zoek naar een specialist voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Dakdekkersbedrijf J.Brouwer uit Rotterdam, Den Haag en omstreken combineert expertise met jarenlange ervaring, en klantgerichtheid met een gestructureerde aanpak. Onze vakmannen werken alleen met de beste bouwmaterialen, en garanderen een minutieuze afwerking. Want een kwaliteitsdak is heel belangrijk.

Uw dak, onze uitdaging

Dakdekkersbedrijf J.Brouwer heeft meer dan tien jaar ervaring met dakwerken. Bovendien zijn wij elke dag op het dak aanwezig, zodat u zeker bent van een nauwgezette opvolging, en tijdige bijsturing. Ons werkterrein is door heel Nederland. Reken op goed advies en een correcte uitvoering. Ook voor (dringende) herstellingen kunt u op ons rekenen.

Bekend van RTL7 – Ondernemend Nederland

Dakdekkersbedrijf J. Brouwer bedrijfsvideo

Vrijblijvende offerte

Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit. Daarom zitten we voor de start van de werkzaamheden samen, geven we u alle mogelijke opties, en streven we naar een gedetailleerde offerte die uw budget maximaal respecteert. Geïnteresseerd in een samenwerking? Vraag de gratis offerte aan:

Offerte

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.