Vraag een gratis dakinspectie aan

Twijfelt u over de kwaliteit van uw dak? Of wilt u gewoon eventuele dakproblemen voor zijn? Geen probleem; de gratis dakinspectie van Dakdekkersbedrijf J. Brouwer Den Haag is voor u dan uitermate geschikt. Ons team van specialisten komt gratis bij u langs om te kijken naar de staat van uw dak. Volledig vrijblijvend. Na afloop voorzien we u van een eerlijk advies indien nodig.

 

Gratis Dakinspectie

Dakinspectie laten uitvoeren

Het komt vaak voor dat het dak niet de aandacht krijgt het eigenlijk verdient. Er wordt pas naar gekeken wanneer er lekkages of andere mankementen zijn. Het gevaar hiervan is dat u dan vaak te laat bent én een hogere kostenpost maakt. Deze kosten hadden eenvoudig voorkomen kunnen worden door een dakinspectie uit te laten voeren. Het voordeel van een dakinspectie is namelijk dat gebreken aan het dak direct worden waargenomen. Wanneer u op de hoogte bent van de status van uw dak weet u dan ook precies hoelang het dak nog mee kan gaan. Door een afspraak te maken met een ervaren dakdekker kunnen alle knelpunten van uw dak meteen aan het licht komen door een dakinspectie. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van een dakinspectie!

Wilt u gratis kennismaken met een dakinspectie van dé dakkdekker uit Rotterdam, Den Haag en omstreken? Vraag dan een gratis dakinspectie aan!

Wat is een dakinspectie?

Een dakinspectie is een controle van uw dak. Er wordt gekeken naar de conditie en restlevensduur van uw dakbedekkingen. Met een dakinspectie kunnen we zien hoelang het dak met de huidige dakbedekkingen meegaat. Ook kunnen we zien of het dak toe is aan renovatie. Hierbij kunt u denken aan nieuwe dakstenen of het oplossen van een probleem zoals lekkage of slijtage.

Wat zijn de voordelen van een dakinspectie?

Er zijn een hoop voordelen aan een dakinspectie laten uitvoeren. Door middel van een beoordeling aan uw dak weet u precies wat voor onderhoud er aan uw dak moet worden uitgevoerd. Een dakinspectie heeft als bijkomend voordeel dat de schade lager zal zijn doordat er snel hulp is geboden. Tevens wordt blad en vuil direct verwijderd, waardoor het dak een langere levensduur krijgt. Mocht er schade ontstaan zoals stormschade, heeft u de zekerheid dat uw verzekeringsmaatschappij uw claim niet afwijst met de reden van achterstallig of slecht onderhoud: u laat immers periodiek uw dak inspecteren!

Waar wordt naar gekeken bij een dakinspectie?

Bij een dakinspectie worden verschillende zaken beoordeeld om de status van uw dak te bepalen. Allereerst worden de dakpannen, nokvorsten en kantpannen volledig gecontroleerd. Hier wordt geconstateerd of er breuken of beschadiging plaatsvindt. Daarna wordt de complete schoorsteen onderzocht. Hier wordt de status van het voegwerk, loodwerk , schoorsteenplateau en metselwerk in kaart gebracht. Bij een dakinspectie worden ook de dakgoten geïnspecteerd. Dakgoten zijn met name bij schuine daken belangrijk om het water op te vangen en af te voeren door de regenpijpen. Het komt in Nederland namelijk vaak voor dat dakgoten verstopt zijn. Dit kan lekkages veroorzaken en kan eenvoudig worden voorkomen door uw verstopte dakgoten periodiek te reinigen en door dit probleem vroegtijdig te achterhalen en op te lossen met een dakinspectie. Tevens kunt u punten aangeven waar wij naar moeten kijken, zodat hier extra aandacht kan worden aanbesteed.

Wanneer een dakinspectie laten doen?

Vooraf in de herfst en de winter neemt de noodzaak van een dakinspectie toe. Dit komt omdat het meer regent en uw dak in deze maanden relatief veel moet doorstaan. Hier is de volgende regel van belang: voorkomen is beter dan genezen! Probeer daarom in de lente of de zomer al een dakdekker in te schakelen om toekomstige lekkages te voorkomen. Ben jij benieuwd hoeveel een dakinspectie gaat kosten? Vul hieronder je gegevens in en stel alle vragen die je hebt over een dakinspectie. Wij noemen onszelf niet voor niks dé dakdekker uit Rotterdam, Den Haag en omstreken.

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.