Specialist in bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Een lekkage aan uw dak kan voor veel stress binnen uw huishouden zorgen. Hierdoor is het aan te raden om deze situatie te allen tijde te voorkomen. Om dit te kunnen bewerkstelligen is het van belang om regelmatig uw dak te laten inspecteren. Hiermee wordt tevens de levensduur van uw dak verlengd, omdat andere problemen ook worden opgespoord en verholpen. Ziet u ronde cirkels op uw plafond en laat het behang los van de muren? Dan bent u waarschijnlijk te laat en heeft u een lekkage aan het dak. In deze fase is het zaak dat het lek wordt opgespoord én wordt verholpen. Dit klinkt eenvoudig, maar dat is het in de meeste gevallen zeker niet. Het lek kan namelijk óveral in het huis zitten. Om deze reden is het aan te raden om hiervoor een professional in te schakelen. Deze ervaren dakdekker uit Rotterdam en Den Haag is niet alleen gespecialiseerd in het vinden van het lek, maar neemt ook de veiligste maatregelen.

Voorkom lekkages aan uw dak

Voorkom lekkages aan uw dak

Een lekkage aan uw dak kan voor veel stress binnen uw huishouden zorgen. Hierdoor is het aan te raden om deze situatie te allen tijde te voorkomen. Om dit te kunnen bewerkstelligen is het van belang om regelmatig uw dak te laten inspecteren. Hiermee wordt tevens de levensduur van uw dak verlengd, omdat andere problemen ook worden opgespoord en verholpen. Ziet u ronde cirkels op uw plafond en laat het behang los van de muren? Dan bent u waarschijnlijk te laat en heeft u een lekkage aan het dak. In deze fase is het zaak dat het lek wordt opgespoord én wordt verholpen. Dit klinkt eenvoudig, maar dat is het in de meeste gevallen zeker niet. Het lek kan namelijk óveral in het huis zitten. Om deze reden is het aan te raden om hiervoor een professional in te schakelen. Deze ervaren dakdekker is niet alleen gespecialiseerd in het vinden van het lek, maar neemt ook de veiligste maatregelen.

Gezondheid

Gezondheid

Een daklekkage heeft veel nadelige gevolgen. Zo bestaat er een grote kans dat er schimmel wordt ontwikkeld in uw huis. Het kost echter niet alleen veel tijd en geld om schimmel te verwijderen: het is ook zéér schadelijk voor uw gezondheid. Personen die last hebben van een allergie kunnen zeer gevoelig zijn voor schimmel. Zo bestaat er een grote kans dat kleine kinderen astma kunnen ontwikkelen. Dit is uiteraard een scenario die u te allen tijde wilt voorkomen.

Valgevaar en voordelen op de lange termijn

Valgevaar en voordelen op de lange termijn

Wanneer het dak moet worden gerepareerd is het namelijk van belang dat er rekening wordt gehouden met valgevaar. Dit is een veelvoorkomende scenario dat wordt veroorzaakt door onderschatting en het hebben van onvoldoende veilige middelen. Verricht deze werkzaamheden daarom alleen wanneer u uzelf op hoge hoogtes vertrouwd! Daarnaast bent u met een specialist ervan verzekerd dat de dakbedekking met kwaliteit wordt gelegd. Dit bespaard u weer kosten op de lange termijn, omdat de levensduur van het dak wordt gemaximaliseerd.

Wat is bitumen dakbedekking?

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen is een bijproduct uit de verwerking van aardolie. Na een vermenging met kunststof is bitumen een kwalitatief goede keuze voor uw dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking is bovendien een zeer geschikte oplossing voor platte daken. Deze soort dakbedekking komt dan ook veelal voor bij bedrijfspanden, garages, dakkapellen en tuinhuizen. Dakdekkersbedrijf J. Brouwer is een specialistisch bedrijf en heeft daardoor ook veel ervaring in het aanleggen van bitumineuze dakbedekking.

Voordelen bitumen dakbedekking

Voordelen bitumen dakbedekking

Een bitumineuze dakbedekking is breed inzetbaar, omdat dit voor zowel platte en licht hellende daken kan worden ingezet. U kunt dus alle kanten op met dit materiaal! Wanneer er wordt gekeken naar andere opties, dan kan er worden geconstateerd dat bitumen veruit de voordeligste keuze is. De kwaliteit is in de laatste jaren door technologische innovaties aanzienlijk verbeterd en is mede hierdoor gemakkelijker te produceren. Dat is dan ook de hoofdreden dat dit aan u kan worden gepresenteerd in aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is het aanbrengen van een bitumen dakbedekking, mede door de uitstekende hechting zeer eenvoudig. Ook is bitumen UV bestendig.

Nadelen bitumen dakbedekking

Nadelen bitumen dakbedekking

Een van de nadelen van het aanbrengen van een bitumen dakbedekking, is dat het materiaal relatief snel in brand vliegt. Zeker wanneer het erg droog is, kan dit gevaarlijk zijn als er bijvoorbeeld brand uitbreekt bij uw buren. De kans dat dit overwaait naar uw eigen woning wordt door dit materiaal redelijk vergroot. Een ander nadeel aan bitumen dakbedekking, is de levensduur van het materiaal. Dit is namelijk sterk afhankelijk van het type dakbedekking, systeem en de toepassing ervan.

Voordelige dakbedekking

Voordelige dakbedekking

Wilt u uw dak laten bedekken om een lekkage aan het dak te voorkomen? Zoekt u hiervoor naar de meest voordelige optie? Dan bent u bij Dakdekkersbedrijf J. Brouwer aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leggen van bitumineuze dakbedekking. Dit is niet alleen erg goedkoop, maar zeker ook duurzaam. U kunt een lekkage aan uw dak beter voorkomen dan achteraf repareren, omdat dit veel schade aanricht. Bitumineuze dakbedekking is om deze reden een uitstekende keuze om dit te kunnen bewerkstelligen. Op zoek naar bitumineuze dakbedekking? Doe dit dan met Dakdekkersbedrijf J. Brouwer! Wij zijn dé dakdekker Rotterdam, Den Haag en omstreken.

Bel mij terug!

Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.