Specialist in schoorsteen lekkages

Specialist in schoorsteen lekkages

Schoorsteen lekkages oplossen

Schoorsteen lekkages oplossen

Denk u dat u te maken heeft met een schoorsteen lekkage? Een schoorsteen lekkage kunt u aan verschillende dingen herkennen. Denk aan vochtplekken op het plafond en de muren rondom de schouw of aan insijpelend water. Grijp direct in wanneer u denk dat er schoorsteen lekkage is. Vaak is de lek al geruime tijd aanwezig voordat u dit zelf opmerkt. Het kan nare gevolgen hebben voor uw dak en voor uw gezondheid. Het voorkomen is altijd beter voordat er een volledige schoorsteen renovatie moet worden uitgevoerd. Bij Dakdekkersbedrijf J. Brouwer bent u aan het juiste adres. Zelf een lekkage oplossen is namelijk niet een eenvoudige klus en vergt de benodigde vakkennis. Door onze jarenlange ervaring met lekkages weten wij als geen ander hoe een lek moet worden opgespoord en gerepareerd. Door een nauwkeurige inspectie uit te voeren kan uw schoorsteen weer vele jaren mee. Wilt u meer weten over schoorsteen lekkage en het verhelpen van dit probleem? U leest het hier!

De oorzaken van een lekkage schoorsteen

De oorzaken van een lekkage schoorsteen

Er zijn verschillende oorzaken wat een lekkage schoorsteen kan veroorzaken. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Een schoorsteen slijt snel door de verschillende temperaturen waar we vaak mee te maken hebben in Nederland. Daarnaast kunnen er ook scheuren zijn in loodslabben of is het plateau van uw schoorsteen aan het afbrokkelen. Een schoorsteen kan ook lekkage veroorzaken door de hoge ligging van de schoorsteen. Weet u niet zeker of er lekkage is? Wanneer u vochtplekken ziet rondom uw schouw op het plafond, dan heeft u bijna zeker te maken met een lekkage schoorsteen. Om grotere lekkages in uw woning te voorkomen, is het zaak om de aanleiding van de lekkage zo snel mogelijk te vinden en te repareren. De meest toegepaste oplossingen zijn: nieuwe loodslabben, een nieuw schoorsteenkap,  de schoorsteen waterafstotend maken en/of het plateau repareren.

Hoe los ik een lekkage schoorsteen op?

Hoe los ik een lekkage schoorsteen op?

In sommige gevallen kunt u zelf wat aanpassingen doen waardoor een lekkage verholpen wordt. Vaak weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen of wat de oorzaak is van de lekkage. Hierdoor is het probleem niet opgelost en blijft u last hebben van de lekkage in de schoorsteen. Het beste wat u kunt doen is contact opnemen met de dakdekker uit Rotterdam, Den Haag en omstreken. Die weet precies waar het probleem ligt en hoe dit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Zo kunt u valgevaren en risico’s op hoogte voorkomen. Een dakdekker voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen. Een lekkage is slecht voor de gezondheid en u hoort ook zo min mogelijk in de ruimte te verblijven waar de lekkage is.

Nieuw voegwerk bij lekkage schoorsteen

Nieuw voegwerk bij lekkage schoorsteen

Kwalitatief goed voegwerk heeft niet alleen een nette uitstraling, het voorkomt ook veel lekkageproblemen. Wanneer u een ervaren expert inschakelt bent u ervan verzekerd dat het op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Er zijn namelijk verschillende soorten voegen. Experts kunnen inschatten welke voegen bij de rest van het huis passen en technisch perfect aansluiten. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in dak- en schoorsteenwerk, weten wij de aard en omvang van uw lekkage goed vast te stellen. Dit is nodig om de beste oplossing te bepalen voor de lekkage aan uw schoorsteen.

Heeft u al een dakdekker ingeschakeld?

Heeft u al een dakdekker ingeschakeld?

Natuurlijk wilt u graag op tijd uw dak hebben gerepareerd en met Dakdekkersbedrijf J. Brouwer gaat dit ook zeker lukken. Met een reparatie kan uw schoorsteen weer vele jaren mee waardoor u een hoop geld kunt besparen in de toekomst. Heeft u al een dakdekker voor uw schoorsteen lekkage ingeschakeld?

Bel mij terug!

Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.