Dé dakdekker van Delft

Dé dakdekker in Delft

Dakdekker in Delft

Dakdekker in Delft

U woont in Delft en u heeft schade aan uw dak? Het is belangrijk dat uw dak in goede staat is, zodat u warm en droog blijft in uw eigen huis. Voor velen is dit vanzelfsprekend, maar dat gaat niet altijd op. Wanneer een dak slecht of niet wordt onderhouden kan dit na verloop van tijd allerlei vervelende gevolgen hebben. Daar komt dan nog bij dat een reparatie aan uw dak vaak vele malen duurder is dan dat het onderhoud was geweest. We vertellen u graag meer over hoe we als dakdekker in Delft te werk gaan en hoe we uw dak in goede staat houden, dus lees vooral verder!

Kosten dakdekker Delft

Kosten dakdekker Delft

Opzoek naar een dakdekker in Delft en benieuwd naar de kosten? Bij ons kunt u terecht voor een gratis dakinspectie. Onze dakdekker doen onderzoek en kijken wat er gedaan moet worden aan uw dak. Na de dakinspectie sturen we een begroting op met daar alle werkzaamheden en prijzen. U kunt ons ook mailen met het probleem, zodat we u een offerte kunnen opsturen. Ieder dak is natuurlijk anders en om deze reden hebben we gaan standaard tarieven.

De specialiteiten van J. Brouwer Dakdekkersbedrijf

De specialiteiten van J. Brouwer Dakdekkersbedrijf

U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten werkzaamheden aan uw dak. Vanwege onze jarenlange ervaring en een volledig assortiment aan dakdiensten kunt u altijd op ons als dakdekker in Delft rekenen. Om u hier een goed beeld van te geven hebben we onze specialiteiten hieronder weergegeven en beschreven.

Dakinspectie

Hier begint het allemaal mee. Woont u in Delft of omstreken? We komen bij u langs wanneer u graag wilt weten wat de staat van uw dak is, of wanneer u vermoedt dat er iets mis is. We bekijken dan het volledige dak en eventueel ook de schoorsteen en dakkapellen. Een dakinspectie voeren we gratis voor u uit. Het is namelijk erg belangrijk dat problemen op tijd worden gevonden en zodoende brengen we hier geen kosten voor in rekening.

Nokvorst reparatie

Nokvorsten zijn speciale dakpannen die de twee schuine zijdes van een dak met elkaar verbinden. In het verleden werden deze vaak vastgelegd met een cementverbinding. Die kan door de invloeden van het weer na verloop van tijd gaan scheuren, met als gevolg dat de nokvorsten los komen te liggen. We repareren deze door ze vast te maken met een speciale substantie die groeit en krimpt aan de hand van de temperatuur, zodat uw nokvorst nooit meer los kan komen.

Kantpan reparatie

De kantpannen zijn vergelijkbaar met de nokvorsten. Ook deze werden in het verleden vastgelegd met een cementverbinding en maken een geheel van dakpannen helemaal af door de zijkanten af te sluiten. Deze leggen we opnieuw vast met dezelfde substantie die voor de nokvorsten gebruikt wordt. Zo komen ze nooit meer van hun plek.

Schoorstenen

Wanneer u een schoorsteen op uw dak heeft vanwege uw haard of kachel is de kans groot dat hier loodslabben omheen liggen. Deze zorgen ervoor dat het stuk dak rond de schoorsteen waterdicht is. Dit lood kan na verloop van tijd weleens scheuren of anderzijds beschadigd raken, waardoor er geen waterdichte verbinding meer is. We repareren dit volledig zodat uw dak weer waterdicht wordt en u van uw schoorsteen gebruik kunt blijven maken.

Dakgoten en kilgoten

Wanneer het op of aan uw dak zit kan het lekken. Hier zijn helaas maar weinig uitzonderingen op en zo kunnen ook de dak- en kilgoten problemen opleveren. We repareren deze met speciaal EPDM rubber, dat veel voordelen biedt. Het kan zeer goed tegen verschillende weersomstandigheden en gaat decennia lang mee. Daarnaast voorkomt dit rubber tevens corrosie die onder anderen door zure regen wordt veroorzaakt. Uw goten zijn dan weer helemaal klaar voor de toekomst.

Dakkapellen met plat dak

Waar EPDM in goten de ideale oplossing vormt, kan het op platte daken zoals bij een dakkapel gauw losraken. Dit geldt ook voor PVC, een andere veel voorkomende dakbedekking op platte daken. We repareren dakkapellen en alle andere platte daken daarom altijd met bitumen dakbedekking. Dit is een zeer sterk en duurzaam materiaal met grote kleefkracht, waardoor uw platte dak niet gauw meer zal gaan lekken.

Vogelnestjes

Sommige vogelsoorten nestelen zich graag in schoorstenen of tussen eventuele open ruimtes in en onder uw dak. In de schoorsteen kunnen deze nesten schoorsteenbranden en zelfs CO2 vergiftiging veroorzaken, omdat de hete rook niet goed weg kan komen. In uw dak kunnen vogelnesten lekkages veroorzaken omdat ze de integriteit van het dak aantasten tijdens het bouwen van een nestje. We verwijderen daarom op een diervriendelijke manier de vogelnestjes, zodat de vogels geen schade oplopen en uw dak en schoorsteen veilig en intact blijven.

Vogelwerende dakvoetprofielen

Hebben we een vogelnest verwijderd of heeft u dat zelf gedaan, maar blijven de vogels terugkomen? Eventueel kunnen we dan op een nette manier vogelwerende dakvoetprofielen onder uw dakbeschot plaatsen. De vogels kunnen er dan niet meer door en zullen een nieuw favoriet plekje gaan zoeken.

Dakraam lekkages

Is uw dak helemaal in orde, maar gaat het bij uw dakraam juist mis? Ook dan kunnen we dit voor u snel oplossen.

Waar wij werken

Waar wij werken

Naast dakdekker Delft zijn we ook actief door de rest van Nederland. We werken anderen als dakdekker Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer actief. Neem gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het kost om uw dak te laten repareren? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Vaak schatten onze klanten de prijzen te hoog in. Dit komt doordat er veel werkzaamheden worden verricht aan het dak. Hierdoor krijgen veel klanten de neiging om te denken dat een reparatie aan het dak erg veel kost. Vaak valt dit erg mee. Wilt u precies weten hoeveel een reparatie aan uw dak kost bij deze dakdekker uit Delft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.Vraag een gratis offerte aan:

Bel mij terug!

Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.