Dé dakdekker van Dordrecht

Dé dakdekker in Dordrecht

Dakdekker in Dordrecht

Dakdekker in Dordrecht

Op zoek naar een dakdekker in Dordrecht? Heeft u een renovatie aan uw dak nodig? Of heeft u een nieuwbouwproject aan uw dak en bent u woonachtig in de omgeving Dordrecht? Maak dan eens gebruik van de diensten van Dak-Brouwer. Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van dakreparaties en dergelijke. Door onze jarenlange ervaring en de kennis die wij bezitten, maken wij van uw dak een succes. Wij gaan altijd erg klantgericht te werk, dit houdt in dat wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Bekijk deze pagina of bel ons direct voor uw vragen.

U weet waar u aan toe bent

U weet waar u aan toe bent

Wanneer u twijfels heeft over uw dak kunt u ons altijd inschakelen voor een gratis dakinspectie. Wij bekijken uw dak dan nauwkeurig en zullen u in alle eerlijkheid vertellen wat uw dak nodig heeft om weer helemaal in orde te zijn. Wanneer u interesse heeft in één van onze diensten maken wij een op maat gemaakte offerte die wij samen met u bespreken. Wij maken duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Uiteraard kunt u al uw wensen bij ons kenbaar maken, zodat wij hier optimaal rekening mee kunnen houden.

Kwaliteit – Dakdekker Dordrecht

Kwaliteit – Dakdekker Dordrecht

Wij werken enkel met gecertificeerde producten, dit houdt in dat wij tegelijkertijd ook met kwaliteitsproducten werken. Dit in combinatie met onze ervaring en expertise zorgt ervoor dat onze werkzaamheden resulteren in een dak wat langdurig meegaat. Het is wel zo prettig om te weten dat u in iets investeert wat goed is

De klant staat bij ons centraal

De klant staat bij ons centraal

Wij van Dak-Brouwer (dakdekker Dordrecht) willen voor u een betrouwbare partner zijn die goede service levert. U bent dus niet zomaar een klant die we even tussendoor helpen. Door u te woord te staan wanneer u dit wilt en u van deskundig advies te voorzien willen wij u een goed gevoel geven bij uw dakreparatie. Wij hebben de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de omgeving van Dordrecht, deze waarborgen wij iedere dag. Dit doen wij dus ook bij uw dak!

Wij verzorgen al uw dakdekkers klussen

Wij verzorgen al uw dakdekkers klussen

In principe kunnen wij alles voor uw dak verzorgen, geen enkele klus is ons te gek. Aan welke diensten u dan allemaal kunt denken die ons dakdekkers bedrijf verzorgd? Denkt u bijvoorbeeld aan: schoorsteen renovatie, voegwerken, dakbedekking, plateau renovatie en lekkage. Dit is zomaar een kleine greep uit onze werkzaamheden. Twijfelt u of wij uw klus aankunnen? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden!

Waar wij werken

Waar wij werken

Naast dakdekker Dordrecht bedienen wij ook klanten door de rest van Nederland. Zo zijn we onder anderen als dakdekker Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel en Vlaardingen actief. Twijfel daarom niet en neem gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat het kost om uw dak te laten repareren? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Vaak schatten onze klanten de prijzen te hoog in. Dit komt doordat er veel werkzaamheden worden verricht aan het dak. Hierdoor krijgen veel klanten de neiging om te denken dat een reparatie aan het dak erg veel kost. Vaak valt dit erg mee. Wilt u precies weten hoeveel een reparatie aan uw dak kost bij deze dakdekker uit Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.Vraag een gratis offerte aan:

Bel mij terug!

Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.