Dakdekker in Utrecht

Heeft u problemen met uw dak? Zoals bijvoorbeeld een lekkage? Dan is het belangrijk dat er snel actie ondernomen wordt. Dakdekkersbedrijf J. Brouwer in Utrecht is de juiste partij om dit soort schades voor u te repareren. We zorgen ervoor dat uw dak op vakkundige wijze wordt gerepareerd zodat de lekkage zich niet uit zal breiden. Uiteraard kunnen wij nog veel meer betekenen dan alleen het repareren van een lekkage. Op deze pagina vindt u veel meer informatie over deze dakdekker Utrecht.

Wilt u liever direct advies krijgen en in contact komen met één van onze dakdekkers? Neem dan telefonisch contact op via: (030) 810 0920

Uw dak is onze uitdaging

Wilt u een gratis offerte ontvangen? Vraag deze dan nu aan via onze website. Uiteraard kunnen we ook op locatie bij u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op en ontvang advies over uw dak. Want uw dak, is de uitdaging van de dakdekker Utrecht!

Offerte

Wat kunnen we voor u betekenen? – Dakdekker Utrecht

Bent u op zoek naar een dakdekker Utrecht? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf J. Brouwer aan het juiste adres. Naast het repareren van daken, kunnen wij ook daken voor u bedekken. Dit doen we met materiaal wat aansluit op uw dak. Hierdoor kunnen we de kans op schades in de toekomst zo klein mogelijk houden. Daarom kiezen we bijvoorbeeld bij het bedekken van een dakkapel altijd voor een bitumen dakbedekking. Dit materiaal is namelijk veel minder gevoelig voor schades dan bijvoorbeeld een bedekking van PVC.

Een gratis dakinspectie

Sommige schades op een dak kunt u niet met het blote oog zien. Een kleine schade kan zich daarom snel uitbreiden zonder dat u het door heeft. Hierdoor kost het meer energie en geld om de schade te verhelpen. Een dakdekker Utrecht heeft hier de oplossing voor, namelijk een gratis dakinspectie. Vrijblijvend komen we bij u langs om uw dak te controleren op allerlei belangrijke punten. Eventuele kleine schades kunnen wij direct voor u oplossen. Hierdoor hoeft u zelf het dak niet op en voorkomt u grote schades. Heeft u al een dakinspectie aangevraagd bij een dakdekker Utrecht?

Lekkage in de schoorsteen? Ook dit repareert een dakdekker Utrecht op vakkundige wijze!

De schoorsteen op uw dak is ook een onderdeel wat wij voor u kunnen onderhouden. Het kan voorkomen dat er een verstopping in uw schoorsteen zit of dat hier een lekkage aanwezig is. In beide gevallen komt de dakdekker Utrecht bij u langs om de schoorsteen weer in een goede staat te laten verkeren. Daarnaast kunnen wij ook op vakkundige wijze een vogelnest uit uw schoorsteen verwijderen.

We zijn ook buiten Utrecht actief!

Bent u niet naar een dakdekker Utrecht op zoek maar naar een dakdekker dichter in de buurt? Ook dan staan wij voor u klaar. We zijn onder andere actief in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Daarnaast bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Schroom daarom niet om contact op te nemen als u zakelijk gebruik wilt maken van de diensten van dakdekkersbedrijf J. Brouwer.

Waar wij werken

Naast dakdekker Utrecht zijn we ook actief door de rest van Nederland. We werken onder anderen als dakdekker Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer actief. Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.