Dakdekker Rotterdam

Wilt u werkzaamheden laten uitvoeren of heeft u problemen aan uw dak? En wilt u dit laten oplossen door een professionele dakdekker Rotterdam? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf Dak-Brouwer aan het juiste adres. Wij verzorgen veel dakdekkers klussen in omgeving Rotterdam en hebben een professioneel team van ervaren dakdekkers voor u klaar staan. Wij zien elke klus als een uitdaging en zorgen ervoor dat uw project aan uw dak een succes zal worden! Vraag een gratis offerte aan of bel ons direct voor uw vragen: (010) 713 – 0055

Vraag een offerte aan

Aan de inspectie van uw dak of de offerte die we uitbrengen zijn geen kosten verbonden.

Offerte

Waarom dakdekker in Rotterdam

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf Rotterdam? In deze regio zijn veel dakdekkers actief, waardoor het voor u lastig kan zijn om een bedrijf te kiezen dat bij u past. Wij geven u daarom graag een beter beeld over onze specialisaties en werkwijze! Onze specialiteit ligt op het gebied van dakwerken, dakrenovatie, nokvorst dakreparatie, schoorsteen lekkage, dakonderhoud en bitumineuze dakbedekking Rotterdam. Als dakdekker vinden wij het belangrijk dat we kwaliteitsdaken afleveren en blijven openstaan voor innovaties in ons vakgebied. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt van een andere dakdekker in Rotterdam. Door onze expertise en ervaring zijn wij in staat elke klus vakgericht te voltooien. Daarbij komt dat wij altijd klantgericht te werk gaan en dit combineren met een gestructureerde werkwijze. Bij Dak-Brouwer staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom doen wij er alles aan om een helder beeld van te voren te schetsen over de werkzaamheden. Wij nemen daarom graag de tijd om al uw wensen te bespreken, zodat wij hier een zeer gedetailleerde en vrijblijvende offerte op kunnen maken. Vervolgens voorzien onze dakdekkers tijdens het gehele project van een persoonlijke en deskundige service, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen!

Voorkom waterschade

Naast het leggen van een goede dakbedekking, is ook het onderhoud van uw dakbedekking essentieel. Zeker in de bedekking van een plat dak kunnen snel scheurtjes en kleine gaatjes ontstaan, wat lekkage kan veroorzaken. Een daklekkage kan voor veel ellende zorgen en moet daarom zo snel mogelijk verholpen worden, voordat ook het houtwerk van het dak beschadigt. De meeste lekkages zijn te herkennen aan vochtplekken in het plafond of op de muur. Als u dit ziet is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met één van onze dakdekkers uit Rotterdam op te nemen! We ondernemen direct actie en zorgen ervoor dat uw lekkage zo snel mogelijk verholpen is.

Gratis dakinspectie door dakdekker Rotterdam

Het kan zijn dat u twijfelt over de status van uw dak. Is deze nog wel in orde? Of moet het dak gerenoveerd worden? Om hier zeker van te zijn, kunt u bij ons een gratis dakinspectie aanvragen. Eén van onze dakdekkers komt dan langs om uw dak nauwkeurig te inspecteren. Zo komt de dakdekker er snel achter of uw dak in goede staat verkeerd of dat deze gerepareerd moet worden. Wanneer u een dakinspectie laat uitvoeren krijgt u daarna een deskundig advies over uw dak en bent u uiteraard tot niks verplicht! Omdat het beter is om schade te voorkomen dan de schade te reparen is een dakinspectie daarom aan te raden. Tijdens een dakinspectie worden de volgende punten van uw dak bekeken:

  • De dakgoten
  • Uw complete schoorsteen
  • Het houtwerk van uw dak en het dakbeschot
  • Uw dakkapel
  • Uw dakpannen

Als u zelf punten heeft die meer aandacht nodig hebben tijdens een dakinspectie, kunt u deze van te voren altijd bij ons aangeven!

 

Kosten dakdekker Rotterdam

Een dakdekker met de beste prijzen vinden is nog weleens lastig. Weet je niet precies wat de gemiddelde prijzen zijn voor het inhuren van een dakdekker? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Een dakdekker komt kosteloos langs voor een dakinspectie. Nadat het dak geïnspecteerd is weet de dakdekker wat er aan gedaan moet worden. Na de inspectie ontvang je een offerte met de kosten. We kunnen vooraf geen kosten delen, omdat dit per dak en werkzaamheid erg verschilt. Het ene dak kan meer beschadigd zijn dan het andere dak. Vaak rekent een dakdekker kosten per vierkante meter.

Kosten werkzaamheden dakdekkersbedrijf Rotterdam

Dakdekkers Rotterdam rekenen altijd verschillende prijzen per werkzaamheid. Hierbij houden dakdekkers ook rekening met verschillende daken waarop werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Zo is het eenvoudiger en goedkoper om dakreparaties uit te voeren op een plat dak. Dakdekkers moeten op een hellend dak veel meer uitkijken, omdat het een onveilige werkomgeving is. Voor onderhoud raden dakdekkers altijd een plat dak aan.

Dakdekker in Rotterdam

Bent u opzoek naar een dakdekker uit Rotterdam? Twijfel dan niet langer en informeer eens naar de mogelijkheden van Dak-Brouwer. Wij geven u kosteloos een offerte en leveren maatwerk af. Klanttevredenheid is één van onze belangrijkste speerpunten tijdens onze werkzaamheden. Wilt u toch meer informatie en meer te weten komen over eerdere projecten? Kijkt u dan eens rustig op onze website. Hier vindt u veel informatie over al onze werkzaamheden.

Naast regio Rotterdam maken wij graag door heel Nederland nieuwbouw- en renovatieprojecten tot een groot succes. We zijn zelfs actief in een groot gedeelte van België. Woont u dus in België? Grote kans dat wij u dan ook kunnen helpen.

Dakpannen: welke past bij mijn dak?

Dakpannen worden nog steeds het meest gebruikt bij een dakbedekking. Gelukkig bestaan er veel verschillende soorten dakpannen die passen bij uw woning en uw smaak. Dakpannen bepalen namelijk voor een groot deel de staat van een woning. Zijn dakpannen niet goed gelegd of zijn deze verouderd? Dan heb je kans op schade. Wat is nog meer belangrijk bij dakpannen?

Shingles

Shingles daken worden steeds populairder in Nederland. Een shingles dak is duurzaam, waterdicht en de onderhoud verloopt gemakkelijker dan bij een traditioneel, Nederlands dak zoals we deze kennen. Behalve dat de uitstraling een stuk moderner is, zien we als dakdekkers dat het ook makkelijker te leggen is.

Leien dak

Een bekendere term is een leien. Een leien dak bestaat al enorm lang in Nederland en is voor velen nog steeds een favoriet. Vroeger gebruikte men natuurleien, waar we nu kuntsleien voor in de plaats zien. Het onderhouden van een leien dak verloopt ook weer anders dan een dak met dakpannen.

Bitumen

Heeft u een plat dak of wilt u een serre of garage bouwen naast uw woning? Dan is een bitumen dak de ideale keuze. Een bitumen dak is dakleer wat geschikt is voor platte daken. Een bitumen dak is licht van gewicht en is waterdicht.

Exclusief dak

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf mee te denken met een design voor uw dak. Dit wordt ook wel een exclusief dak genoemd. Denk aan de keuze bij het materiaal van het dak, de kleur en de manier van leggen. Let er hierbij op dat de kosten vaak een stuk hoger zijn.

Waar wij werken

Naast dakdekker Rotterdam zijn we ook actief in de rest van Nederland. We werken onder anderen als dakdekker Den Haag, Berkel en Rodenrijs, Dordrecht en Vlaardingen actief. Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.