Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel

Woont u in Nieuwerkerk aan den IJssel en bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Dan bent u bij Dak-Brouwer aan het juiste adres. Ons team van ervaren dakdekkers staat graag voor u klaar en zorgt ervoor dat al uw wensen vakkundig wordt uitgevoerd op uw dak. Wij verzekeren u van de hoogste kwaliteit. Bij Dak-Brouwer staat de klant altijd op de eerste plaats, daarom denken wij graag met u mee en voorzien we u van een deskundig advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Dak-Brouwer? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Aan de inspectie van uw dak of de offerte die we uitbrengen zijn geen kosten verbonden.

Offerte

Wie zijn wij?

Dak-Brouwer heeft een team vol enthousiaste en ervaren dakdekkers klaar staan om u te voorzien van een goede service. Over de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring op kunnen doen bij klussen door heel Nederland. Hier zijn we trots op! Deze ervaring nemen wij dan ook mee bij het repareren van uw dak. Wij bieden u altijd een langdurig resultaat en werken met enkel gecertificeerde producten. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Het is dan ook ons doel om een goede partner voor u te zijn en u een goed gevoel te geven bij uw dakreparatie.

Wij verzorgen al uw dakdekkers klussen

Wij bieden u een volledig assortiment aan dakdiensten, inclusief advies en reparatie. Voor ons is geen enkele klus te gek. Onze diensten zijn onder te verdelen in drie categorieën: dakreparatie, dakonderhoud en dakrenovatie. Een dak kan te maken krijgen met verschillende schades, waardoor dakreparatie noodzakelijk is. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een lekkage, een reparatie aan de nokvorst en een reparatie aan de kantpan. Wij voeren reparaties uit op zowel een schuin als plat dak. Met dakonderhoud behoudt u de kwaliteit van uw dakoppervlak én kunt u met structureel dakonderhoud eventuele toekomstige schade voorkomen. Hierbij helpen wij u graag door de conditie van het dak te beoordelen en eventueel te voorzien van reparaties. Ook verzorgen bij klussen op het gebied van dakrenovatie, wat kan bestaan uit onder andere het plaatsen van nieuwe dakbedekking of het vervangen van een complete dakinstructie. Natuurlijk kunt u ook voor kleinere klusjes bij ons terecht. Twijfelt u of wij u kunnen helpen? Dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden.

Dakinspectie

Schade aan het dak is niet altijd te zien met het blote oog. Helaas komt u hier pas achter als uw dak ernstige schade oploopt en u merkt dat er ergens een lekkage zit. Twijfelt u of uw dak nog wel in orde is? Er is een manier waarop u hier heel makkelijk achter komt. Wij voeren namelijk een gratis dakinspectie uit, waardoor u een beter beeld krijgt over de huidige status van uw dak. We bekijken uw dak nauwkeurig en zullen u in alle eerlijkheid vertellen wat er moet gebeuren om het dak te herstellen. Mocht er iets beschadigd zijn, maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Laat schade zo snel mogelijk repareren

Heeft u recent of al sinds een langere tijd schade aan uw dak? Of blijkt uit de dakinspectie dat uw dak in slechte staat verkeerd? Dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat repareren, om ergere schade te voorkomen. Des te eerder u een dakdekker inschakelt, des te minder werkzaamheden verricht hoeven te worden om het dak te repareren. Wij helpen u hier graag bij! Met onze ervaring en expertise gaat uw dak langdurig mee.

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.