Dakdekker in Leiden

Ieder dak krijgt helaas weleens te maken met schades. Het is dan fijn om te weten dat u een dakdekker uit Leiden en omgeving heeft die deze vakkundig voor u kan repareren. Vanuit onze vestiging in Leiden kunnen wij ieder gewenst moment bij u schades verhelpen. Daarnaast kunnen wij ook uw dak onderhouden. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die wij als dakdekker uit Leiden voor u hebben.

Wilt u liever direct contact met ons opnemen om een schade te laten repareren? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Vraag een offerte aan

Aan de inspectie van uw dak of de offerte die we uitbrengen zijn geen kosten verbonden.

Offerte

Schade aan uw dak repareren

Schades kunnen op allerlei onderdelen van het dak voorkomen. Hierbij kunt u denken aan de dakpannen, de nokvorst, de kantpan en de schoorsteen. Waar uw schade ook zit, Dak-Brouwer repareert deze graag voor. Wij adviseren u wel om bij het opmerken van een schade direct contact met ons op te nemen. Hiermee voorkomt u dat de schade zich uitbreid en erger wordt. Voor al uw dak problemen kunt u bij ons terecht. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle dak werkzaamheden en wij zijn werkzaam door heel Nederland, zo ook dakdekker Leiden.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Sommige schades kunt u zelf niet met het blote oog zien. Daarnaast zijn er ook schades die zich ontwikkelen zonder dat u het door heeft. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij u een gratis dakinspectie aan. Tijdens een gratis dakinspectie controleren wij geheel vrijblijvend uw dak op belangrijke punten. Beginnende schades kunnen wij hierdoor snel voor u verhelpen. Uiteraard kunnen wij een offerte voor u op stellen om de schades te repareren.

Wij repareren ook zakelijk daken

Naast particuliere daken kunnen wij ook zakelijk uw dak repareren en onderhouden. Zo zijn wij als dakdekker onder andere actief voor overheidsinstellingen, woningcorporaties en andere instellingen. Neem daarom ook als zakelijke klant contact met ons op. Bel ons direct via 071 5126828.

Waar zijn onze dakdekkers actief?

Dak-Brouwer is niet alleen in Leiden actief als dakdekker. Ook in steden als Rotterdam en Den Haag zijn we actief. In heel Nederland zijn onze vakmensen namelijk actief om daken te onderhouden en te repareren. Daarnaast zijn wij ook in grote delen van België actief. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als u niet in Leiden en omgeving woont.

Eerlijk en betrouwbaar advies

Wij zijn uw dak als onze uitdaging. Doordat wij al meer dan tien jaar ervaring hebben kunnen wij u langdurig resultaat bieden. Daarnaast zijn we elke dag op daken bezig, hierdoor herkennen wij snel wat de problemen zijn van uw dak. Tevredenheid is daarbij ook erg belangrijk voor ons. Daarom gaan we voordat we werkzaamheden uitvoeren eerst met u de mogelijkheden bespreken. Wij bieden u dan een eerlijk en betrouwbaar advies. Daarbij bieden wij u een gedetailleerde offerte. Zo voorkomen wij dat u achteraf onverwachte kosten voorgeschoteld krijgt.

Waar wij werken

Naast dakdekker Leiden zijn we ook actief in de rest van Nederland. We werken onder anderen als dakdekker Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer actief. Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.