Dakdekker in Haarlem

Bent u op zoek naar een goede dakdekker die actief is in Haarlem? Dan bent u bij Dak-Brouwer aan het juiste adres. Voor alles wat me een dak te maken heeft kunt u ons inschakelen. Wilt u weten wat we exact allemaal voor u kunnen betekenen? Op deze pagina geven we u alle informatie.

Liever direct met ons in contact komen? Neem dan telefonisch contact via (023) 711 4644 op of ga naar onze contactpagina.

Vraag een offerte aan

Aan de inspectie van uw dak of de offerte die we uitbrengen zijn geen kosten verbonden.

Offerte

Heeft u schade aan uw dak ontdekt? Neem dan direct contact met ons op!

Een dak kan door allerlei omstandigheden beschadigd raken. Wat de reden ook is, het is belangrijk dat u direct actie onderneemt als u een schade ontdekt aan uw dak. Hoe langer u namelijk de schade laat zitten en niets doet, des te groter kan de schade worden. Een schade zoals een lekkage breidt zich namelijk erg snel uit. Hierdoor moeten er veel meer uren worden gestoken in de reparatie hiervan. Neem daarom contact op met deze dakdekker uit Haarlem en laat een kleine schade direct aanpakken. Hier bespaart u uiteindelijk veel geld mee. Voor een dakreparatie Haarlem of andere werkzaamheden neemt u daarom snel contact op.

Vraag een gratis dakinspectie aan

Het kan zijn dat u niet weet of er schade op uw dak aanwezig is. Dit is namelijk niet altijd te merken of met het blote oog te zien. We helpen u graag met dit probleem. We komen kosteloos bij u langs om een dakinspectie uit te voeren. Dakexperts bekijken dan alle belangrijke punten op uw dak en controleren hier of er schades aanwezig zijn. Eventueel kunnen we kleine schades direct repareren zodat deze niet uitbreiden.

Uw dakkapel laten bedekken?

Dakdekkersbedrijf J. Brouwer hoeft u niet alleen in te schakelen wanneer u een schade aan uw dak heeft. We kunnen namelijk ook verschillende dingen creëren op uw dak. Heeft u bijvoorbeeld een dakkapel met een plat dak nodig? Dan komen we graag bij u langs om dit te realiseren. We kiezen er dan voor om uw dak te bedekken met een bitumen dakbedekking. Dit voorkomt dat er lekkages ontstaan. Onze experts zullen dit op professionele wijze op uw dak aanbrengen.

Schoorsteen laten repareren? – Dakdekker Haarlem

Naast problemen met uw dak, kunt u ook schades hebben aan uw schoorsteen. Dit kan bijvoorbeeld een vogelnest zijn in uw schoorsteen of een loodrenovatie. Ook in deze gevallen komen we graag het probleem bij u verhelpen. Twijfelt u of dakdekkersbedrijf J. Brouwer u kan helpen bij een eventuele dakreparatie? Neem dan contact met ons op en we kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Waarom kiezen voor dakdekkersbedrijf J. Brouwer?

Bij dakdekkersbedrijf J. Brouwer combineren we ervaring met expertise. We zijn dagelijks met ons vak bezig, dit houdt in dat we ons continu blijven ontwikkelen. Daarnaast werken we alleen met producten die voldoen aan onze standaarden. Uw dak is namelijk onze uitdaging!

Waar wij werken

Naast dakdekker Haarlem zijn we ook actief door de rest van Nederland. We werken onder anderen in Amsterdam, Gouda Rotterdam en Utrecht actief. Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegeven achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.