Kantpan reparatie

Een kantpan, ook wel bekend als een gevelpan, zit aan de zijkant van uw dak. Vaak eindigt het dak hier en begint de gevel. Kantpannen zorgen ervoor dat er geen water in de spouw en muren loopt. Met kantpannen beschermd u het onderdak tegen hagel, sneeuw, regen en wind. Wanneer kantpannen niet goed vastzitten, kan er een dak lekkage ontstaan.

Neem contact met ons op!

Dak-Brouwer is te vinden op verschillende locaties door heel Nederland. U kunt, via onderstaande contactformulier, contact opnemen met ons om de kosten te bespreken en een afspraak in te plannen met één van onze specialisten.

Offerte

Een kantpan reparatie laten uitvoeren

Kantpannen zijn een belangrijk onderdeel van uw dak en uw huis. Kantpannen zijn vaak vastgelegd met cement, net als nokvorsten die op uw dak zitten. Dit is een ouderwetse manier van het vastmaken van kantpannen. Het cement kan door het weer oud worden en gaan scheuren of afbrokkelen. Dit kunt u oplossen door een kantpan reparatie uit te laten voeren. De kantpannen worden dan opnieuw vastgezet. Ook voor een nokvorst reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons een gratis dakinspectie laten uitvoeren om erachter te komen of een kantpan reparatie nodig is. Wij controleren het gehele dak, denk aan de dakpannen, kantpannen, de dakbedekking en isolatiemateriaal. Op de binnenmuren en het plafond wordt gecontroleerd of er mogelijk schimmel of vocht zit. Wij zijn het dakdekkersbedrijf Rotterdam, Den Haag en omstreken. Neem daarom snel contact met ons op. Dan weet u precies wat we voor u kunnen betekenen.

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.