Dakkapel plat dak

Platte daken komen in Nederland vooral voor bij dakkapellen, schuren of aanbouw/bijgebouwen. Er zijn verschillende materialen om een plat dak mee te maken zoals EPDM, PVC en bitumen. Uit ervaring is gebleken dat EPDM en PVC een lange levensduur hebben, maar dat het snel los raakt van de ondergrond. HIerdoor ontstaat er lekkage. Dat is de reden waarom Dakdekkersbedrijf J. Brouwer uitsluitend werkt met bitumen dakbedekking.

Vraag een offerte aan

Aan de inspectie van uw dak of de offerte die we uitbrengen zijn geen kosten verbonden.

Offerte

Wat is bitumen dakbedekking voor een plat dak?

Bitumen komt al terug in het eerst verhaal van de mensheid, het Gilgamesj-epos waarin bitumen wordt gebruikt om de buitenwand van een schip waterdicht te maken. Dat het inmiddels nog steeds wordt gebruikt, zegt eigenlijk genoeg. Bitumen ontstaat tijdens de productie van ruwe olie waardoor bitumen eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn voor dakbedekking:

  • Waterdicht;
  • IJzersterk;
  • Bestand tegen chemische stoffen;
  • Grote kleefkracht;
  • Niet onderhoud behoevend.

Daarom zijn wij van mening dat bitumen de juiste keuze is voor de dakbedekking op een plat dak.

Let op: wij plaatsen geen dakkapellen. Wij vervangen alleen het het platte gedeelte van oude dakkapelllen. Daarnaast plaatsen we Trespa rond bestaande dakkapellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, waarin we de mogelijkheden voor u op een rij kunnen zetten. Dan maakt u vrijblijvend kennis met de dakker uit Rotterdam, Den Haag en omstreken.

Bel mij terug!
Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en we bellen u z.s.m. terug.

Call Back

Naam(Vereist)

Spoedreparatie nodig? Bel ons direct op. Bekijk hieronder de telefoonnummers.