Lood & Zinkwerk

Lood- en zinkwerk spelen een cruciale rol in de bescherming van je dak en gevel tegen waterinsijpeling en weersinvloeden. Deze materialen worden vaak gebruikt voor afwerkingen rond schoorstenen, dakkapellen, goten en andere dakdetails.

Waarom lood- en zinkwerk belangrijk is

Lood en zink zijn duurzame materialen die uitstekende waterdichte eigenschappen bieden. Ze zijn essentieel voor: 

  • Waterafdichting: Voorkomt lekkages en beschermt het dak en de gevel tegen waterschade.
  • Duurzaamheid: Bestand tegen extreme weersomstandigheden en hebben een lange levensduur.
  • Esthetiek: Geeft een nette en afgewerkte uitstraling aan het dak.

Onze diensten voor lood- en zinkwerk

Dakdekkersbedrijf J. Brouwer biedt een breed scala aan diensten voor lood- en zinkwerk, waaronder:

  • Inspectie en advies: Grondige controle van bestaand lood- en zinkwerk en deskundig advies over noodzakelijke reparaties of vervangingen.
  • Installatie en vervanging: Professionele installatie van nieuw lood- en zinkwerk, inclusief het vervangen van oude of beschadigde materialen.
  • Reparaties: Snelle en efficiënte reparaties van lekkages of schade aan bestaande lood- en zinkwerken.

Vraag een gratis offerte aan

Wil je meer weten over lood- en zinkwerk of heb je specifieke wensen voor je dak? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gedetailleerde offerte op maat. Ontdek waarom Dakdekkersbedrijf J. Brouwer de expert is in lood- en zinkwerk.

Wat vinden onze klanten?

Yvonne Meijer
Yvonne Meijer
2024-06-03
Top bedrijf, goed personeel, leuke mannen, vandaag hard gewerkt aan me nieuwe dak.
harry van dooren
harry van dooren
2024-05-30
Ik ben waanzinnig tevreden. Ik had jaren problemen met mijn dak. Diverse malen een willekeurige dakdekker laten komem waarbij ik dure rekeningen kreeg zonder dat achteraf het probleem verholpen was. Nu Dakdekker J. Brouwer ingeschakeld en het complete dak laten vervangen. Dit werd vakkundig gedaan en ik werd bij alles betrokken en kreeg duidelijke uitleg. Ook bij het eerste contact werd moeite gedaan om zo vlug mogelijk lanhs te komen voor een noodoplossing. Dit had ik eerder moeten doen en ik bel nooit meer een willekeurig dakdekkersbedriif, enkel nog J. Brouwer.
Klaas Bakker
Klaas Bakker
2024-05-29
Afgelopen april samen met onze buren het dak van onze twee-onder-een kap woning in Voorburg uit de jaren 30 laten vervangen (pannendak). Best een grote klus. Uitstekende ervaring, zowel met Johan (duidelijke offerte, goede prijs, juiste uitleg), als de uitvoerders. Precies zoals gepland begonnen, en in drie weken was de klus (geheel volgens planning) geklaard. Niets dan lof voor de duidelijke communicatie en het uitstekende resultaat.
richard kroon
richard kroon
2024-05-24
Arthur Pennings
Arthur Pennings
2024-05-19
Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
2024-05-15
Ze kwamen snel langs om mijn dak te inspecteren en wisten meteen wat er mis was. De dakdekker was deskundig en legde alles duidelijk uit. De heer Brouwer heeft het probleem snel en efficiënt opgelost. Ik ben zeer tevreden met de service van Dak-Brouwer. Ze waren professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker.
Mischa Keppel
Mischa Keppel
2024-04-16
Johan is betrouwbaar, deskundig en kwam ons snel te hulp, dank!
L.R. van Vlaanderen
L.R. van Vlaanderen
2024-04-08
Johan denkt goed mee in de uit te voeren werkzaamheden. voert de afgesproken zaken professioneel en met een glimlach uit. Zeer fijne samenwerking en wat ons betreft ons vaste adres indien er dakwerkzaamheden nodig zijn.
Antoine Lubis
Antoine Lubis
2024-03-15
Na aankoop van ons huis in 2023 bleken er diverse lekkages aan het platte dak te zijn. De beluchtingen zijn toen vervangen en de bitumen zijn vakkundig ingebrand/geplaatst tegen een goede prijs. Vorige week had ik een nieuwe lekkage op een andere plek op het dak geconstateerd. Deze is gisteren zonder enige kosten gerepareerd =D. Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht. Het personeel is ook erg vriendelijk. Goede afspraken en geen verrassingen.

24/7 bereikbaar bij spoed

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.