RUIM 20 JAAR ERVARING

10 JAAR GARANTIE

GECERTIFICEERDE DAKDEKKERS

Dé specialist in kilgoot dakbedekking

Bekend van RTL 7 & RTV Rijmond

Terugbelverzoek
Bel mij terug!

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en één van onze expert belt u z.s.m. terug.

Kilgoot dakbedekking

Heeft u last van lekkages in uw dakgoot of kilgoot? Dit kan leiden tot aanzienlijke problemen in uw huishouden. Om deze problemen voor te zijn en effectief aan te pakken, biedt Dakdekkersbedrijf J. Brouwer een duurzame oplossing met het gebruik van EPDM rubber. Deze aanpak garandeert langdurige bescherming tegen lekkages en beschermt tegen verdere schade door milieu-invloeden. 

Waarom kiezen voor EPDM in uw dakgoot? 

Door het integreren van EPDM rubber in uw dak- en kilgoten zorgen wij ervoor dat uw goten niet alleen lekvrij worden, maar ook beschermd zijn tegen corrosie die veroorzaakt kan worden door zure regen of andere schadelijke milieu-invloeden. EPDM is een uitstekende keuze vanwege zijn duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen. 

Langdurige voordelen van EPDM 

Het gebruik van EPDM rubber in uw goten biedt vele voordelen: 

  • Onderhoudsvrij: Eenmaal geïnstalleerd, vereist EPDM minimaal onderhoud, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over regelmatige reparaties of vervanging. 
  • Ecologisch verantwoord: EPDM is 100% recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld. 
  • Kosteneffectief: Het is voordeliger dan het installeren van nieuwe zinken dakgoten. 
  • Duurzaamheid: Met een gebruiksduur van maar liefst 50 jaar biedt EPDM een langdurige oplossing voor uw goten. 
  • UV- en ozonbestendig: EPDM is ongevoelig voor schadelijke UV-straling en ozoninvloeden. 
  • Weerstand tegen milieu-invloeden: EPDM is bestand tegen extreme weersomstandigheden en worteldoorgroei, wat de integriteit van uw dakgoten garandeert. 

Innovatie in dakgootbescherming 

EPDM technologie is niet alleen geavanceerd in zijn beschermende eigenschappen, maar ook in de wijze van aanbrengen. De installatieproces is snel en efficiënt, waardoor de overlast voor u en uw huishouden minimaal is. De naadloze afwerking zorgt voor een optimale bescherming en een esthetisch aangenaam uiterlijk. 

Vrijblijvend advies en offerte 

Mocht u interesse hebben in de renovatie van uw dak- of kilgoot met EPDM, of heeft u behoefte aan deskundig advies hierover, neem dan contact op met Dakdekkersbedrijf J. Brouwer. Wij bieden vrijblijvende offertes en gedetailleerd advies op maat. Ons team van gespecialiseerde dakdekkers in Rotterdam, Den Haag en omstreken staat klaar om u te helpen met een duurzame en betrouwbare oplossing voor uw dakgoten. 

Wat vinden onze klanten?

Yvonne Meijer
Yvonne Meijer
2024-06-03
Top bedrijf, goed personeel, leuke mannen, vandaag hard gewerkt aan me nieuwe dak.
harry van dooren
harry van dooren
2024-05-30
Ik ben waanzinnig tevreden. Ik had jaren problemen met mijn dak. Diverse malen een willekeurige dakdekker laten komem waarbij ik dure rekeningen kreeg zonder dat achteraf het probleem verholpen was. Nu Dakdekker J. Brouwer ingeschakeld en het complete dak laten vervangen. Dit werd vakkundig gedaan en ik werd bij alles betrokken en kreeg duidelijke uitleg. Ook bij het eerste contact werd moeite gedaan om zo vlug mogelijk lanhs te komen voor een noodoplossing. Dit had ik eerder moeten doen en ik bel nooit meer een willekeurig dakdekkersbedriif, enkel nog J. Brouwer.
Klaas Bakker
Klaas Bakker
2024-05-29
Afgelopen april samen met onze buren het dak van onze twee-onder-een kap woning in Voorburg uit de jaren 30 laten vervangen (pannendak). Best een grote klus. Uitstekende ervaring, zowel met Johan (duidelijke offerte, goede prijs, juiste uitleg), als de uitvoerders. Precies zoals gepland begonnen, en in drie weken was de klus (geheel volgens planning) geklaard. Niets dan lof voor de duidelijke communicatie en het uitstekende resultaat.
richard kroon
richard kroon
2024-05-24
Arthur Pennings
Arthur Pennings
2024-05-19
Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
2024-05-15
Ze kwamen snel langs om mijn dak te inspecteren en wisten meteen wat er mis was. De dakdekker was deskundig en legde alles duidelijk uit. De heer Brouwer heeft het probleem snel en efficiënt opgelost. Ik ben zeer tevreden met de service van Dak-Brouwer. Ze waren professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker.
Mischa Keppel
Mischa Keppel
2024-04-16
Johan is betrouwbaar, deskundig en kwam ons snel te hulp, dank!
L.R. van Vlaanderen
L.R. van Vlaanderen
2024-04-08
Johan denkt goed mee in de uit te voeren werkzaamheden. voert de afgesproken zaken professioneel en met een glimlach uit. Zeer fijne samenwerking en wat ons betreft ons vaste adres indien er dakwerkzaamheden nodig zijn.
Antoine Lubis
Antoine Lubis
2024-03-15
Na aankoop van ons huis in 2023 bleken er diverse lekkages aan het platte dak te zijn. De beluchtingen zijn toen vervangen en de bitumen zijn vakkundig ingebrand/geplaatst tegen een goede prijs. Vorige week had ik een nieuwe lekkage op een andere plek op het dak geconstateerd. Deze is gisteren zonder enige kosten gerepareerd =D. Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht. Het personeel is ook erg vriendelijk. Goede afspraken en geen verrassingen.

24/7 bereikbaar bij spoed

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.