Dakrenovatie

Merk je dat er problemen zijn met je dak zoals beschadigingen of lekkages? Dan is een dakrenovatie een uitstekende oplossing. Met een dakrenovatie kun je lekkages voorkomen en problemen tijdig opmerken en repareren.

Belang van dakrenovatie

Dakrenovatie zorgt ervoor dat je dak weer in topconditie verkeert. Dit omvat het vervangen van beschadigde dakbedekking, het herstellen van dakconstructies en het verbeteren van de waterdichtheid. Een goed onderhouden dak voorkomt: 

 

  • Lekkages: Beschermt je huis tegen waterschade.
  • Energiekosten: Verbetert de isolatie, wat leidt tot lagere energiekosten.
  • Levensduur: Verlengt de levensduur van je dak aanzienlijk.

Diensten voor dakrenovatie

Dakdekkersbedrijf J. Brouwer is gespecialiseerd in het uitvoeren van dakrenovaties. We bieden diverse diensten aan, zoals: 

  • Inspectie en advies: Een grondige inspectie van je dak en een deskundig advies over de benodigde renovaties.
  • Vervangen van dakbedekking: Van dakpannen tot bitumen, wij zorgen voor een nieuwe, duurzame dakbedekking.
  • Herstelwerkzaamheden: Reparatie van beschadigde dakdelen en versteviging van de dakconstructie.
  • Waterdicht maken: Aanbrengen van hoogwaardige materialen om je dak waterdicht te maken.

Vraag een gratis offerte aan

Wil je meer weten over dakrenovatie of heb je specifieke wensen voor je dak? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gedetailleerde offerte op maat. Ontdek waarom Dakdekkersbedrijf J. Brouwer de expert is in dakrenovatie.

Wat vinden onze klanten?

Yvonne Meijer
Yvonne Meijer
2024-06-03
Top bedrijf, goed personeel, leuke mannen, vandaag hard gewerkt aan me nieuwe dak.
harry van dooren
harry van dooren
2024-05-30
Ik ben waanzinnig tevreden. Ik had jaren problemen met mijn dak. Diverse malen een willekeurige dakdekker laten komem waarbij ik dure rekeningen kreeg zonder dat achteraf het probleem verholpen was. Nu Dakdekker J. Brouwer ingeschakeld en het complete dak laten vervangen. Dit werd vakkundig gedaan en ik werd bij alles betrokken en kreeg duidelijke uitleg. Ook bij het eerste contact werd moeite gedaan om zo vlug mogelijk lanhs te komen voor een noodoplossing. Dit had ik eerder moeten doen en ik bel nooit meer een willekeurig dakdekkersbedriif, enkel nog J. Brouwer.
Klaas Bakker
Klaas Bakker
2024-05-29
Afgelopen april samen met onze buren het dak van onze twee-onder-een kap woning in Voorburg uit de jaren 30 laten vervangen (pannendak). Best een grote klus. Uitstekende ervaring, zowel met Johan (duidelijke offerte, goede prijs, juiste uitleg), als de uitvoerders. Precies zoals gepland begonnen, en in drie weken was de klus (geheel volgens planning) geklaard. Niets dan lof voor de duidelijke communicatie en het uitstekende resultaat.
richard kroon
richard kroon
2024-05-24
Arthur Pennings
Arthur Pennings
2024-05-19
Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
2024-05-15
Ze kwamen snel langs om mijn dak te inspecteren en wisten meteen wat er mis was. De dakdekker was deskundig en legde alles duidelijk uit. De heer Brouwer heeft het probleem snel en efficiënt opgelost. Ik ben zeer tevreden met de service van Dak-Brouwer. Ze waren professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker.
Mischa Keppel
Mischa Keppel
2024-04-16
Johan is betrouwbaar, deskundig en kwam ons snel te hulp, dank!
L.R. van Vlaanderen
L.R. van Vlaanderen
2024-04-08
Johan denkt goed mee in de uit te voeren werkzaamheden. voert de afgesproken zaken professioneel en met een glimlach uit. Zeer fijne samenwerking en wat ons betreft ons vaste adres indien er dakwerkzaamheden nodig zijn.
Antoine Lubis
Antoine Lubis
2024-03-15
Na aankoop van ons huis in 2023 bleken er diverse lekkages aan het platte dak te zijn. De beluchtingen zijn toen vervangen en de bitumen zijn vakkundig ingebrand/geplaatst tegen een goede prijs. Vorige week had ik een nieuwe lekkage op een andere plek op het dak geconstateerd. Deze is gisteren zonder enige kosten gerepareerd =D. Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht. Het personeel is ook erg vriendelijk. Goede afspraken en geen verrassingen.

24/7 bereikbaar bij spoed

Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.