Professionele dakreparaties en -onderhoud bij u in de buurt 

Elk dak ondergaat slijtage en kan schade oplopen. Het is geruststellend te weten dat er in uw regio een ervaren dakdekker is. Vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn houden wij, bij Dakdekkersbedrijf J. Brouwer, uw dak in optimale staat. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de diensten die wij bieden. Heeft uw dak schade, of wenst u meer te weten? Blijf dan zeker lezen. 

Snelle reparatie voorkomt erger 

Wacht niet met het melden van dakproblemen. Beginnende schades kunnen zich snel uitbreiden. Door snel te handelen, beperkt u de herstelkosten aanzienlijk. Soms merkt u zelf geen schade op, maar vermoedt u toch problemen. In zulke gevallen biedt Dakdekkersbedrijf J. Brouwer gratis dakinspecties aan. Wij controleren de cruciale delen van uw dak en repareren indien nodig direct de schades. Een gratis dakinspectie vraagt u eenvoudig aan via onze website. 

Bekijk onze diensten in Alphen aan den Rijn

Naast lekkages behandelen wij ook diverse andere soorten schades, daarom heeft een Dakdekkersbedrijf J. Brouwer expertise in Bitumen dakbedekking, Daklekkage, Dakrenovatie, Dakreparatie, Loodwerk en zinkwerk, Nokvorst reparatie/renovatie, Platte daken, Renovatie pannendak, Schoorsteen lekkage en Schoorsteen renovatie. Vertrouw op onze vakkundigheid. Op onze gespecialiseerde pagina’s vindt u alle informatie over onze diensten als dakdekker in Alphen aan den Rijn.

Onze dakdekkers zijn overal in Nederland beschikbaar 

Als u een betrouwbare dakdekker in Alphen aan den Rijn zoekt, bent u bij Dakdekkersbedrijf J. Brouwer aan het juiste adres. Wij garanderen duurzame resultaten en heldere afspraken, zodat u nooit voor onaangename verrassingen staat. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen die kwaliteit vooropstellen. Zoekt u een dakdekker maar woont u niet in Alphen aan den Rijn? Geen probleem. Wij zijn actief in heel Nederland. 

Vraag een offerte aan 

Bent u benieuwd naar de kosten van een dakreparatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze klanten schatten de kosten vaak te hoog in vanwege de omvang van de werkzaamheden. Meestal zijn de kosten lager dan verwacht. Wilt u de exacte prijs weten voor een dakreparatie bij Dakdekkersbedrijf J. Brouwer in Alphen aan den Rijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij reageren snel. 

Wat vinden onze klanten?

Yvonne Meijer
Yvonne Meijer
2024-06-03
Top bedrijf, goed personeel, leuke mannen, vandaag hard gewerkt aan me nieuwe dak.
harry van dooren
harry van dooren
2024-05-30
Ik ben waanzinnig tevreden. Ik had jaren problemen met mijn dak. Diverse malen een willekeurige dakdekker laten komem waarbij ik dure rekeningen kreeg zonder dat achteraf het probleem verholpen was. Nu Dakdekker J. Brouwer ingeschakeld en het complete dak laten vervangen. Dit werd vakkundig gedaan en ik werd bij alles betrokken en kreeg duidelijke uitleg. Ook bij het eerste contact werd moeite gedaan om zo vlug mogelijk lanhs te komen voor een noodoplossing. Dit had ik eerder moeten doen en ik bel nooit meer een willekeurig dakdekkersbedriif, enkel nog J. Brouwer.
Klaas Bakker
Klaas Bakker
2024-05-29
Afgelopen april samen met onze buren het dak van onze twee-onder-een kap woning in Voorburg uit de jaren 30 laten vervangen (pannendak). Best een grote klus. Uitstekende ervaring, zowel met Johan (duidelijke offerte, goede prijs, juiste uitleg), als de uitvoerders. Precies zoals gepland begonnen, en in drie weken was de klus (geheel volgens planning) geklaard. Niets dan lof voor de duidelijke communicatie en het uitstekende resultaat.
richard kroon
richard kroon
2024-05-24
Arthur Pennings
Arthur Pennings
2024-05-19
Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
2024-05-15
Ze kwamen snel langs om mijn dak te inspecteren en wisten meteen wat er mis was. De dakdekker was deskundig en legde alles duidelijk uit. De heer Brouwer heeft het probleem snel en efficiënt opgelost. Ik ben zeer tevreden met de service van Dak-Brouwer. Ze waren professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker.
Mischa Keppel
Mischa Keppel
2024-04-16
Johan is betrouwbaar, deskundig en kwam ons snel te hulp, dank!
L.R. van Vlaanderen
L.R. van Vlaanderen
2024-04-08
Johan denkt goed mee in de uit te voeren werkzaamheden. voert de afgesproken zaken professioneel en met een glimlach uit. Zeer fijne samenwerking en wat ons betreft ons vaste adres indien er dakwerkzaamheden nodig zijn.
Antoine Lubis
Antoine Lubis
2024-03-15
Na aankoop van ons huis in 2023 bleken er diverse lekkages aan het platte dak te zijn. De beluchtingen zijn toen vervangen en de bitumen zijn vakkundig ingebrand/geplaatst tegen een goede prijs. Vorige week had ik een nieuwe lekkage op een andere plek op het dak geconstateerd. Deze is gisteren zonder enige kosten gerepareerd =D. Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn verricht. Het personeel is ook erg vriendelijk. Goede afspraken en geen verrassingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Daarom begint elk project voor ons met een persoonlijk gesprek, waarin we alle opties doorlopen en streven naar een offerte die uw budget respecteert. Geïnteresseerd in een samenwerking met Dakdekkersbedrijf J. Brouwer? Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis offerte. U zult verrast zijn door de prijs die we kunnen bieden.

    24/7 bereikbaar bij spoed

    Spoedreparatie nodig? Bekijk hieronder de telefoonnummers.